fredag 22 juli 2011

Kära söta!

Det är fullt upp på Kaféet. Tårtbeställningar, begravningskaffe, bröllopstårta och såklart  Kafé-servering. Vi försöker uppdatera med någon bild då och då. Detta med "seriösa" blogginlägg hinns liksom inte med alla gånger, klockan är nu 00.38, man borde väl sova för länge sedan. Men jag har liksom tänkt uppdatera er alla lite innan jag ska få några timmars skönhetssömn.

Vi har, tro det eller ej, haft öppet i 3 veckor nu. Det började bra, fullsatt Kafé, 7 tårtbeställningar på 7 dagar, marknadsdag och brunch. Allt blev omåttligt populärt. Vi hinner nästan inte göra annat om dagarna än att köra ugnen, kaffebryggaren och disken på högvarv. Men trots all bakning så försöker vi ha lite olika aktiviteter på Kaféet också. 
Under de senaste veckorna har vi haft Slöjdkväll, Motionsgympapass på gräsmattan, brunch-buffé och barnkalas. Väldigt uppskattat, så nu planerar vi fler aktiviteter.
Håll koll på facebook och här på bloggen för uppdateringar om vad som komma skall.


Kaféet håller öppet till 14:e Augusti, så skynda er hit och fika de sista Kaféveckorna. 
Under avslutningshelgen kommer vi ha en sommarkonsert med sopran Anna Eklund Tarantino.
Lördag 13:e aug, kl 15.00
Välkomna hit för att lyssna till härlig sommarmusik och samtidigt är det sista chansen att prova våra goda bakverk på Kaféet.

Ska försöka uppdatera med en del bilder av vad som händer om dagarna. 
Nu är klockan 01.15 och blogginlägget förhoppningsvis färdigt och förmodligen inte rättstavat alls.

Men passa på att besöka oss i helgen, vi har många tårtor och kakor som ska bakas, och nya recept som ska testas under helgen.
Vi varnar känsliga kunder och boende i närheten för konstant doft av nybakat hela helgen!

Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar